INOVATIVNI PROGRAM ZA HUJŠANJE, OBLIKOVANJE TELESA, UČVRSTITEV KOŽE IN ODSTRANJEVANJE CELULITA

VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmaje hujšanja in odpravo celulita. Rezultat z Vacuslim 48 se vedno hitro in z lahkoto opazi in je idealen, ko je potrebno začeti ali pospešiti celoten proces hujšanja in izboljšati videz kože.

PREDNOSTI:

  • Vidno zmanjšanje obsega telesa že po 1.tretmaju.
  • Izboljšanje videza in tonusa kože po seriji tretmajev.
  • Odprava odvečne vode iz telesa.
  • Aktivne snovi v VACUSLIM 48 izredno uspešno delujejo na razkrajanje maščobnih celic.
  • Hkratni efekt presoterapije in savne (učinek limfne drenaže).
  • VACUSLIM 48 anticelulitna & shujševalna metoda se lahko uporabi kot samostojen tretma ali pa se kombinira kot dodatek k boljši in hitrejši odpravi celulita ter izgubi telesne teže in maščob z mezoterapijo, kavitacijo, radiofrekvenco, elektrostimulacijo, maderoterapijo, ročno anticelulitno masažo…

AKTIVNE KOMPONENTE:

VACUSLIM 48 serum 1 – Thermo slimming serum: Multifunkcionalni aktivni grelni serum s SMART WARMING EFEKTOM (ne povzroča draženja, koža je na otip hladna) in aktivnimi učinkovinami, ki pospešujejo cirkulacijo, odpravljajo odvečno tekočino iz telesa, hkrati pa učvrstijo in izboljšajo tonus kože. Serum je namenjen delom telesa, ki so nagnjeni h kopičenju maščob in celulita ( trebuh, boki, zadnjica, stegna, spodnji del noge, podlahti).

VACUSLIM 48 krema 2 – Slimming & Firming cream: NOVA IZBOLJŠANA FORMULA SymFit® z aktivnimi učinkovinami, ki pospešujejo razgradnjo maščob in zmanjšujejo celulit, hkrati pa učvrstijo kožo na telesu. Krema ima prijeten hladilni učinek.

Krema se nanese direktno na dele telesa kjer se kopičijo maščobe in celulit (trebuh, boki, zadnjica, stegna, spodnji del noge, podlahti). Aktivne sestavine iz kreme pomagajo obdržati vitko linijo.

VACUSLIM 48 masažmo olje 3 – Anti-cellulite & firming massage oil: masažno olje je namenjeno anticelulitnim tretmajem telesa.

Vsebuje kombinacijo eteričnega olja limone, pomaranče, bergamota in cimeta, kateri pospešujejo PERIFERNO MIKROCIRKULACIJO.

L-karnitin je amino kislina, ki močno vpliva na proces razgradnje maščobnih kislin. L-karnitin je pomemben za srčne in možganske funkcije ter skrbi, da se maščoba pretvori v energijo.

RonaCare® Rutinsulfate je izjemno koristna sestavina za odstranjevanje celulita in zmanjševanje občutka težkih nog. Izboljša površinsko cirkulacijo, omogoča oskrbo tkiv s hranili in odstranjuje škodljive snovi iz tkiva. Zaradi njega je koža mladostna in lepa.

Kofein je močan antioksidant, ki razgrajuje maščobe v globjih slojih kože in hkrati izboljšuje mikrocirkulacijo.

Termolit proizvaja prijeten občutek toplote na telesu, ki traja od 30 do 120 minut.

Ekstrakt divjega kostanja (escin) blagodejno deluje na stene krčnih žil, zmanjšuje pokanje kapilar in otekanje nog.

Ekstrakt bršljana ( Ivy – Hedera Helix) vsebuje snovi, ki vrhunsko delujejo v boju proti celulitu ter ublaži videz rumenkaste kože.

Ekstrakt alge intenzivno vlaži in osvežuje kožo.

Eterična olja s poznanimi vonji (limona, cimet, pomaranča, rožmarin), kot tudi z bolj kompleksnimi (bergamot, meta, sivka) osvežijo in sproščajo kožo, kar prispeva k boljšemu izgledu le-te.

LOOK GOOD – FEEL GOOD!

Bolj enostavno ne gre!

1 tretma Vacuslim 48 = 30€

Vabljeni na brezplačno predstavitev in pregled! Za rezervacijo termina pokličite na 040 974 404.