TERAPIJA

Zdravljenje ali terapija zajema različne postopke in tehnike za povrnitev zdravja ali izboljšanje prizadetih telesnih funkcij.

Danes poznamo veliko različnih vrst terapij. Vsem je skupno delovanje na počutje tako fizično kot psihično. Vseeno pa pod pojmom terapevtska masaža razumemo določeno vrsto masaže oziroma obravnave telesa, skratka masažo, katere namen je izboljšati fizično stanje.

Vsaka profesionalna masaža je pravzaprav terapevtska masaža. Z izrazom “terapevtska” se razume, da je prijem nekoliko močnejši in delovanje intenzivnejše kot recimo pri sprostilni masaži. Prav tako s tem izrazom pogosto razumemo lajšanje konkretnih težav. Terapevt uporablja večji pritisk, ter gibe in položaje s katerimi iščemo globje ležeče zakrčnine ter jih sproščamo. Največji rezultat terapevtske masaže opazimo po dnevu ali dveh in morda šele takrat zares razumemo kaj smo dosegli in kakšne so dejanske koristi in namen tretmaja.

 

Naročilo, strokovni nasvet ali vprašanje?

Potrebujete informacijo ali se želite naročiti. Za vsa vprašanja, naročila in rezervacije, lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0) 40 974 404, pošljete mail na: info@harmony.si ali posredujete preko spletnega obrazca. Z veseljem bom prisluhnila vašim željam.