Pomladitev… izboljšan mišični tonus… izboljšanje tena kože… več kolagena… dvignjena lička…več

energije… več svežine… antistresni tretma… stimulacija celotnega telesa…boljša prekrvavitev…

sprostitev…in še…in še

Obraz opazimo najprej. Razkriva nam stanje našega telesa, počutja, razpoloženja…prav tako razkriva mnoga notranja neravnovesja. Japonski cosmo lifting ima tako fizični kot tudi psihični učinek. Kožo obraza pomladi, okrepijo se mišice obraza, z dvigom obraznega tkiva obraz postane svež in sijoč, gube so manj izrazite. Z metodo delujemo neposredno na centralni živčni sistem kar stranki omogoča, da se sprosti. Prav tako stimuliramo akupunkturne točke in refleksne cone ter s tem uravnovešamo delovanje hormonalnega sistema. Pospešimo proizvodnjo kolagena in dosežemo optimalen mišični tonus, uravnoveša se telesno in duševno zdravstveno stanje.

Učinek liftinga je viden že po prvi terapiji, saj obraz izgleda sveže in sijoče. Za trajnejši učinek je potrebnih več zaporednih terapij. Najboljši rezultat dosežemo z dvanajstimi zaporednimi terapijami, ki jih izvedemo trikrat tedensko. Učinek terapij vzdržujemo z terapijo 1x mesečno. Celoten postopek je priporočljivo ponoviti čez 6-9 mesecev.

 

 

Pri delu uporabljamo biološko pridelano 100 odstotno šipkovo olje. Olje vsebuje veliko C vitamina,  preprečuje dehidracijo, deluje pomlajevalno, zmanjšuje posledice kirurških posegov, hitreje celi brazgotine ter upočasnjuje staranje kože zaradi sonca.

Metoda je primerna za ženske in moške vseh starosti. Pri mlajših se izkaže kot odlična preventiva proti nastajanju drobnih gubic in izgubi kolagena. Pri zrelejši koži pa japonski cosmo lifting uspešno zmanjša učinke obraznega staranja.

Metodo zelo uspešno uporabljamo tudi pri poškodovanih živcih in mišicah obraza, saj lahko občutno izboljšamo stanje mišic po obrazni paralizi.