VACUSLIM 48 PROFESSIONAL BODY SLIMMING INNOVATION

 

Vacuslim 48 je metoda za profesionalne tretmaje oblikovanja telesa in odstranjevanje celulita, katera se vedno hitro in z lahkoto opazi in je idealna, ko je potrebno začeti ali pospešiti celoten proces hujšanja, oblikovanja telesa in izboljšati videz kože po hujšanju.

Ključ za uspešno odstranjevanje maščobe in celulita je v originalnem Vacuslim 48 konceptu nove generacije s PAMETNIM GRELNIM SHUJŠEVALNIM EFEKTOM ter VACUSLIM VAKUUMSKO VREČO.

Vacuslim vakuumska 48 vreča omogoča, da se znotraj vreče izvede KARBOKSI EFEKT – to je povečan pritok kisika v celice in povečana cirkulacija, kar povzroči globji in hitrejši prodor Vacuslim 48 aktivnih učinkovin.

Z Vacuslim 48 tretmajem je rezultat viden ŽE PO 30 MINUTAH.

 

REKORD PO SAMO ENEM TRETMAJU = – 29 cm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDNO ZMANJŠANJE OBSEGA TELESA ŽE PO 1.TRETMAJU

Vacuslim 48 je hitra, enostavna in vidna metoda. Aktivne snovi v Vacuslim 48 izredno uspešno delujejo na razkrajanje maščobnih celic. Maščoba se le v pol ure stopi in takoj pokaže kot zmanjšan obseg. Rezultat je zato zagotovljen, viden in merljiv.

SHUJŠEVALNI EFEKT – aktivne učinkovine močno vplivajo na proces lipolize.

DRENAŽNI (DETOX) EFEKT – odprava odvečne tekočine in toksinov iz telesa.

HKRATNI EFEKT PRESOTERAPIJE IN SAVNE – kot učinek limfne drenaže.

UČVRŠČEVALNI EFEKT – takojšnja izboljšava videza in tonusa kože.

ANTICELULITNI IN KARBOKSI EFEKT – pospešuje prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeši celično presnovo in zmanjšanje celulita.

VACUSLIM 48 vakuumska vreča je zaradi svoje originalne zasnove in odlične kombinacije s preostalimi Vacuslim 48 izdelki idealna za tretma saj omogoča:

 • SAVNA
 • PRESO &
 • KARBOSKI EFEKT

Karboksi efekt pospešuje prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeši celično presnovo in zmanjšanje celulita. Z vakuumsko vrečo dosežemo globji in hitrejši prodor Vacuslim 48 aktivnih učinkovin, ki razgrajujejo maščobo in odstranjujejo celulit.

Vacuslim 48 anticelulitna & shujševalna metoda se lahko uporabi kot samostojen tretma ali pa se kombinira kot dodatek k boljši in hitrejši odpravi celulita ter izgubi telesne teže in maščob z mezoporacijo, kavitacijo, radiofrekvenco, elektrostimulacijo ali drugimi napravami za oblikovanje telesa ter ročno anticelulitno masažo.

 

OPOZORILO:

Vacuslim 48 tretma služi izključno za profesionalno uporabo. Lahko se uporabi na vseh zdravih odraslih ljudeh nad 18 let, kateri se brez težav masirajo ali koristijo kakšne druge tretmaje za obraz in telo.

Vacuslim 48 tretma se tako kot ostali anticelulitni tretmaji, ki se delajo z aparati ali masažo ne smejo izvajati na osebah, ki imajo katero od navedenih bolezenskih stanj: visok krvni pritisk, diabetes, osebe ki uporabljajo inzulin, osebe pri katerih od kirurške operacije ni minilo 6 mesecev, nosečnice, doječe matere, osebe z malignimi boleznimi, epilepsijo, bolniki z težkimi ledvičnimi obolenji, osebe z dermatitisom, ekcemom, psoriazo… Tretma se ne izvaja na rdeči od sonca ali solarija opečeni koži ali na sveže depilirani oziroma obriti koži.

Pri osebah z razširjenimi venami in kapilarami je pri delu potrebno spoštovati protokol dela!!

 

PRIPOROČILO:

Da bi dosegli najboljše in dolgotrajne rezultate, je potrebno delati Vacuslim 48 tretma vsak drugi dan, 6 – 12 tretmajev oziroma dokler ne dosežete želenih rezultatov. Pomembno je tudi redno vzdrževanje Vacuslim 48 tretmaja na domu.

 

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA:

 1. KAKO DOBIMO NAJBOLJŠE REZULTATE?

Aktivne sestavine Vacuslim 48 delujejo kar 48 ur, torej dva dni, zato se tretma izvaja vsak drugi dan. Med posameznima tretmajema Vacuslim 48 lahko izvajate anticelulitno masažo da dosežete pospešeno limfno drenažo. Ta idealna kombinacija za razgradnjo maščob, celulita in napetosti kože bo vodila do fantastičnih in hitrih rezultatov v seriji od 6 do 12 tretmajev.

 1. KDAJ LAHKO PRIČAKUJEM VIDNE REZULTATE?

Rezultat lahko vidite že po prvem tretmaju, ki traja 30 minut. Prvi 3-4 tretmaji imajo močan efekt limfne drenaže, kar vodi do izločanja odvečne tekočine in posledično do izjemno hitrega izgubljanja centimetrov obsega po telesu. Aktivne učinkovine, ki vplivajo na lipolizo – razgradnjo maščob, delujejo od samega začetka uporabe, svoj največji učinek pa dosežejo okoli tretjega oziroma četrtega tretmaja. Da bi se dosegli rezultati preoblikovanja telesa, je potrebno narediti serijo 6-12 tretmajev ali dokler ne dosežete želenega rezultata.

 1. KAKO VZDRŽUJEM DOSEŽEN REZULTAT?

Za vzdrževanje doseženega rezultata je potrebno po zaključeni seriji nadaljevati vzdrževalne tretmaje, ki so lahko 3 – 6x mesečno, odvisno od vašega metabolizma in prehranjevalnih navad. Za ohranitev rezultatov od samega začetka koriščenja Vacuslim 48 metode pa se priporočajo Vacuslim 48 produkti za domačo nego. Priporočljivo je tudi, da se uporabljajo tudi po končani seriji tretmajev.

 1. ALI OBSTAJAJO KAKŠNE OMEJITVE ZA LJUDI? KDO NE SME UPORABLJATI VACUSLIM 48?

Vacuslim 48 se lahko uporabi na vseh zdravih odraslih ljudeh nad 18 let, kateri se brez težav masirajo ali koristijo kakšne druge tretmaje za obraz in telo. V kolikor imate katero od akutnih ali kroničnih bolezni, je najbolje da se pred tretmajem posvetujete s svojim zdravnikom.

Vacuslim 48 tretma se tako kot ostali anticelulitni tretmaji, ki se delajo z aparati ali masažo ne smejo izvajatI na osebah, ki imajo katero od navedenih bolezenskih stanj: visok krvni pritisk, diabetes, osebe ki uporabljajo inzulin, osebe pri katerih od kirurške operacije ni minilo 6 mesecev, nosečnice, doječe matere, osebe z malignimi boleznimi, epilepsijo, bolniki z težkimi ledvičnimi obolenji, osebe z dermatitisom, ekcemom, psoriazo… Tretma se ne izvaja na rdeči od sonca ali solarija opečeni koži ali na sveže depilirani oziroma obriti koži.

 1. ALI LAHKO UPORABIM VACUSLIM 48 ČE IMAM RAZŠIRJENE KAPILARE IN VENE?

Pri osebah z razširjenimi venami in kapilarami je pri delu potrebno spoštovati protokol dela!!

 1. ALI LAHKO UPORABIM VACUSLIM MED MESEČNIM PERILOM?

Svetujemo, da se tretma takrat ne izvaja, saj se poveča pretok krvi, kar lahko vodi do povečane in daljše krvavitve.

 1. KAKO KMALU PO PORODU GREM LAHKO NA VACUSLIM 48 TRETMA? ALI GA SMEM UPORABLJATI DOKLER DOJIM?

Če ste imeli naraven porod počakajte vsaj 3 mesece. Če ste imeli carski rez, potem počakajte vsaj 6 mesecev. Vedno se je pametno prej posvetovati z ginekologom. Med dojenjem ni priporočljivo izvajati tretmaja, saj lahko aktivne sestavine zaidejo v mleko in dosežejo otroka.

 1. KATERI SIMPTOMI SE LAHKO POJAVIJO MED IN PO TRETMAJU?

Med tretmajem pride do hitrejšega čiščenja telesa in posledično izločanja odvečne tekočine, ki vodi do izločanja toksinov iz telesa. Zaradi povečane diureze po tretmaju je potrebno dnevno popiti dovolj vode ( vsaj 2 litra).

Med tretmajem se izmenjuje toplo / hladni občutek. Zaradi SMART WARMING in KARBOKSI efekta se cirkulacija poveča, zato lahko vsak posameznik občuti naval toplote drugače, bolj ali manj intenzivno. Občutek toplote se poveča na mestih, kjer je največ maščobe in celulita. Upoštevajte, da SMART WARMING efekt ne povzroča draženja kože – koža je na dotik vedno hladna.

 1. KAJ JE NAROBE ČE REZULTATOV NE VIDIM TAKOJ?

Vsako telo deluje drugače glede na njegov metabolizem in prehranjevalne navade. Če ste bolj vitki in z manj maščobnimi oblogami, potem bo tudi rezultat manjši. Po enem tretmaju boste videli zmanjšanje obsega in izboljšan tonus kože, priporočamo pa vam serijo tretmajev za dosego želenega rezultata.

 1. KATERI TRETMAJI SE LAHKO KOMBINIRAJO Z VACUSLIM 48?

Kombinirate lahko z ročno anticelulitno masažo, ultrazvočno kavitacijo, elektrostimulacijo, mezoporacijo, presoterapijo… .

 1. ALI SE MI BODO PO KONČANIH TRETMAJIH IZGUBLJENI CENTIMETRI VRNILI?

Tako kot pri dieti, je za ohranjanje teže in izgubljenih centimetrov potrebno spremeniti navade v vsakodnevnem življenju in vključiti fizično aktivnost. Če spremenite svoje prehranjevalne navade in redno hodite na Vacuslim 48 tretma ali uporabljate Vacuslim 48 za domačo uporabo, potem boste zagotovo obdržali dosežene rezultate.

 

LOOK GOOD! FEEL GOOD!

VSTOPITE V POLETJE S SANJSKO POSTAVO!

Naročilo, strokovni nasvet ali vprašanje?

Potrebujete informacijo ali se želite naročiti. Za vsa vprašanja, naročila in rezervacije, lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0) 40 974 404, pošljete mail na: info@harmony.si ali posredujete preko spletnega obrazca. Z veseljem bom prisluhnila vašim željam.