Tako, pa smo zaključili že drugega v tem letu. Kako čas beži…. .

Ker vemo da nas je veliko ujetnikov časa, smo vam za marec pripravili posebno ponudbo  – masažo s HLADNO STISKANIM OLIVNIM OLJEM. Masaža je tako dolga da vam ne bo vzela preveč časa, ob njej pa se boste vseeno uspeli popolnoma sprostiti in obenem nahraniti od zime utrujeno in presušeno kožo. Ker je pomlad pred vrati, nas bo zdaj začela loviti tudi spomladanska utrujenost. Da bi se temu izognili in da bi vstopili v pomlad čili in polni energije, si čim prej rezervirajte svojih 50 minut. Posebni masažni prijemi v kombinaciji s pravo zakladnico zdravja – ekstra deviškim olivnim oljem bodo odgnali stres, skrbi in vam na široko odprli vrata v pomlad.

Pa še nekaj zanimivosti o olivnem olju:

Zgodovina oljčnega olja sega do neolitika in je po izročilu starih Grkov veljal za največji dar Boga človeštvu. Uporabljali so ga kot zdravilo za zdravljenje različnih zdravstvenih stanj, tudi kot eterično olje za zdravljenje različnih kožnih bolezni. Drevesa oljk so doma v Sredozemlju in so se kasneje razširila na preostali svet. Olje se pridobiva s stiskanjem celih oljk in se trenutno največ uporablja za kuhanje ter v farmacevtski in kozmetični industriji. Bogato je z antioksidanti in esencialnimi maščobnimi kislinami in ima pomembno mesto v prehrani ljudi z visokim krvnim pritiskom. Prav tako je eden izmed najboljših olj za uporabo za profesionalno masažo telesa.

Ekstra deviško oljčno olje je nedvomno najbolj zdrava maščoba na svetu saj je bogat vir mononenasičenih maščob, oleinske kisline, omega 6 maščobnih kislin, omega 3 maščobnih kislin, vitamina E, vitamina K in antioksidantov. Ekstra deviško oljčno olje najboljše kakovosti je pridobljen s prvim stiskanjem oljk.

Olivno olje ima številne koristi. Negovalna masaža z oljčnim oljem pomaga pri lajšanju bolečine v mišicah, sprošča napete sklepe, močne protivnetne spojine ki so prisotne v olju pa blažijo bolečine, pomaga pri obnovi vnetega tkiva in ščiti kožo pred okužbo.

Vabljeni 🙂