Vam celulit zmanjšuje samozavest in greni življenje?
Vam odsev v ogledalu ni všeč in si resnično želite spremembe?
Vam je po porodu ostala odvečna koža?
Imate izrazite strije?
Ste poskusni zajček za vsak nov izdelek in nobeden ne prinese rezultatov?

Za vaše težave vam ponujamo rešitev 🙂
Terapija z anticelulitnimi ventuzami ustvarja vakuum, ki pospeši dovod kisika do globokih tkiv, spodbuja izločanje toksinov do 10 cm globoko, intenzivno spodbuja cirkulacijo in presnovo.

Kljub temu, da se postopek izvaja na površini kože učinek prodre zelo globoko v notranjost, kjer se pravzaprav zadržujejo nakopičeni strupi, ki ustvarjajo nabiranje kilogramov in celulit.

Terapija z anticelulitnimi ventuzami ustvarja in omogoča učvrstitev kože, stimulira limfno drenažo ter odstranjuje podkožne maščobne celice. Taka terapija napne in zgladi kožo ter ugodno deluje na fibrozni tip celulita.

Med terapijo z anticelulitnimi ventuzami aktiviramo periferno cirkulacijo, izboljšamo prehrano kože, mišic ter spodbudimo delovanje stagniranih delov tkiv. Terapija spodbudi izločanje strupov skozi limfo. Koža postane bolj čvrsta, poveča se mišična elastičnost, hitro se izboljšajo procesi presnove v podkožnih maščobnih celicah.

Zaradi vakuuma, ki povzroča lokalni pretok krvi in limfe iz globokih tkiv terapija deluje tudi na žile notranjih organov. Terapija zmanjšuje otekline in zastajanje tekočin ter maščob, kar je nujen pogoj, če se želimo znebiti celulita.

Pri delu poleg anticelulitnih ventuz uporabljamo tudi masažno olje Cellulite ki je nepogrešljivo pri anticelulitnih masažah. Vsebuje omamno dišeča eterična olja brina, grenivke in pomaranče, anticelulitni gel, katerega skrivnost za zmanjšanje videza pomarančne kože so aktivne sestavine kave, cimeta in rdeče pomaranče v kombinaciji z ekološko pridelanim gelom aloe vera in anticelulitni serum ki je najboljša mešanica aktivnih substanc za zelo učinkovito delovanje v boju proti celulitu.

V enem tretmaju, ki traja približno pol ure, se vedno dela določen del telesa, npr. stegna, zadnjica ali trebuh.

Priporoča se več ponovitev, glede na obseg težav.