TROPSKI RAJ

Piling Kokos je izjemen piling, ki bo osrečil vse ljubiteljice sladkastega vonja kokosa. Ne vsebuje eteričnih olj.  Vsebuje hladno stiskano kokosovo olje, kokosovo moko in sladkorne kristale. Primeren je za nego zelo občutljive kože, saj ne vsebuje eteričnih olj. Kožo temeljito očisti, regenerira in ji podari mehkobo in sijaj. Priporočamo ga tudi po depilaciji, saj pomaga preprečevati vraščanje dlak, zelo dobro pa se odnese pri mehčanju trde kože na stopalih in komolcih. Poskrbi za hitro regeneracijo in mehkobo.

Sladkorni kristali bodo poskrbeli za odstranjevanje odmrlih kožnih celic, mikrobov in nečistoč. Pospešili bodo cirkulacijo in se znebili pustega in lisastega videza kože. Kokosovo olje vsebuje pomembne esencialne maščobe, vitamine A, B in E ter koristne minerale, kot sta cink in železo. Kožo ščiti pred prostimi radikali, ki povzročajo prezgodnje staranje kože in brazgotine. Pomaga pri celjenju poškodb in deluje izredno protivnetno in protibakterijsko. Kokosovo olje je primerno za nego problematične kože in pomaga zdraviti opekline, ekcem in dermatitis. Po uporabi bo koža svilnato gladka, sijoča in odišavljena s prijetnim vonjem.

Sproščujoča masaža s toplim KOKOSOVIM OLJEM vas popelje v neskončne užitke ponovno najdenega raja. Kokosovo olje namreč velja za najbolj zdravo olje na svetu. Je neprecenljiv vir vitaminov in mineralov, odlično deluje v boju proti staranju in je bogat z maščobo. Zato je zelo koristen za našo kožo, saj ta postane mehka in voljna. Zaradi svojih zdravilnih učinkov je pri uporabi v masaži nepogrešljiv in nadvse priljubljen. Masaža s kokosovim oljem bo vaša popolna sprostitev s katero boste poleg sprostitve tudi nahranili vašo kožo za kar vam bo neizmerno hvaležna. Zaradi bogastva vitaminov, mineralov in maščobe je primerna tudi za masažo NOSEČNIC saj preventivno deluje proti strijam.

Nega TROPSKI RAJ vam v 100 minutah pričara pravi RAJ…

Naročilo, strokovni nasvet ali vprašanje?

Potrebujete informacijo ali se želite naročiti. Za vsa vprašanja, naročila in rezervacije, lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0) 40 974 404, pošljete mail na: info@harmony.si ali posredujete preko spletnega obrazca. Z veseljem bom prisluhnila vašim željam.