MASAŽA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI

Masaža z zeliščnimi snopki je nekaj stoletij stara azijska tehnika masaže, ki se uporablja pri lepotnih in sproščujočih tretmajih. Snopki so v bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta različna zdravilna zelišča, ki s pomočjo toplega eteričnega olja blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Princip delovanja masaže so eterična olja, ki se sproščajo ob visokih temperaturah iz zelišč zavitih v ročno izdelane snopke iz lanenega platna ali bombaža.

To prijetno in sproščujočo masažo, ki je prilagojena posamezniku, odlikuje izmenjava različnih postopkov od klasične masaže do refleksne masaže stopal, skupaj s prijemi tradicionalne tajske masaže pa se pozitivno delovanje pokaže predvsem pri revmatičnih obolenjih, bolečinah v mišicah in sklepih, čezmerni utrujenosti in pri odzivih telesa ob sezonskih spremembah. Posebna pridobitev pri masaži s snopki je piling učinek – koža po tej masaži je namreč mehka, gladka in izjemno lepega videza.

Ta celostna obravnava telesa pripomore k sprostitvi telesa in duha. V kolikor želite nekaj bolj eksotičnega, je to vsekakor prava izbira za vas.