SREDOZEMSKI RELAX

Vonj po morju, dolge plaže, zvok škržatov in galebov, šumenje morja….kdo bi se temu lahko uprl?

Ne glede na letni čas si lahko privoščite pobeg v mediteran. S paketom SREDOZEMSKI RELAX se razvajate dolgih 100 minut, sestavljen pa je iz pilinga in masaže celega telesa z izbranim naravnim pilingom in sivkinim maslom.

Sredozemski piling je narejen iz morske soli, kakovostnih eteričnih olj citrusov in visoko kakovostnih rastlinskih masel. Izbrana kombinacija kožo globinsko očisti, pomaga pri regeneraciji kože, spodbuja cirkulacijo in tvorbo kolagena. V nekaj minutah odstrani odmrle celice, mikrobe in umazanijo, ki so glavni krivci za pust, utrujen in lisast videz. Po temeljitem pilingu telo sprostimo z masažo s CALM maslom. Maslo CALM je sestavljeno iz 100% karitejevega masla. Je odličen vir vitaminov A, C in E, ki koži pomagajo ohranjati vlago, mehkobo in ravnotežje kožnega plašča. Dodana so kakovostna eterična olja sivke, rožmarina in muškatne kadulje. Ti kože ne bodo le odišavili, pač pa jo s svojimi zdravilnimi lastnostmi še dodatno ščitili in negovali. Eterično olje sivke je najbolj vsestransko eterično olje. Preprečuje srbečico, pomaga celiti brazgotine in deluje nadvse pomirjajoče in sproščujoče pri čemer mu pomaga tudi omamno olje muškatne kadulje. Rožmarinovo eterično olje poživlja, sprošča mišice in deluje kot močen antiseptik. Dokazano izboljšuje spomin in koncentracijo.

To blagodejno in sproščujočo kombinacijo preprosto morate poskusiti.

Naročilo, strokovni nasvet ali vprašanje?

Potrebujete informacijo ali se želite naročiti. Za vsa vprašanja, naročila in rezervacije, lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0) 40 974 404, pošljete mail na: info@harmony.si ali posredujete preko spletnega obrazca. Z veseljem bom prisluhnila vašim željam.