MASAŽA Z MANGOVIM MASLOM

Je sproščujoča masaža celega telesa z naravnim mangovim maslom in jo še posebej priporočamo osebam z zelo suho in občutljivo kožo.

ZAKAJ MANGOVO MASLO?

Mangovo maslo je eno najboljših naravnih masel. Pridobivajo ga iz jedra peške manga in je naravni antioksidant. Vsebuje celo paleto vitaminov, mineralov in maščobnih kislin, ki so pomembni za zdravje in sijoč videz kože. Poznano je kot najbolj viskozno naravno eksotično maslo, ki koži povrne vlago in je ne masti. Antioksidanti v mangovem maslu ščitijo pred negativnimi vplivi okolja in spodbujajo regeneracijo kože, zato je nadvse učinkovito pri zdravljenju poškodb na koži in preprečevanju nastanka strij. Dodani sta mu eterični olji limete in mandarine, ki telo odišavijo, obenem pa delujejo antiseptično in antibakterijsko. Mangovo maslo daje koži zdrav in čudovit sijaj, ki vas spremlja cel dan, dodana eterična olja pa delujejo stimulativno in poživljajoče.

V kolikor želite učinek mangovega masla na kožo še povečati, vam priporočamo nego telesa iz naše ponudbe (HARMONY deLUXE), katera vključuje mangov piling in sprostitveno masažo z mangovim maslom. Mangovo maslo je odlično za tonus ter regeneracijo kože. Koža je po masaži izjemno negovana in regenerirana.