HARMONY deLUXE

Vsaka nega se začne z dobrim pilingom.

Mangov piling je popolna kombinacija mangovega masla, morske soli in svežega vonja eteričnih olj. V nekaj minutah odstrani odmrle celice, mikrobe in umazanijo, ki so glavni krivci za pust, utrujen in lisast videz kože. Zaradi skrbno izbranih in kakovostnih sestavin v mangovem pilingu bo koža že po prvi uporabi čista, sijoča in mehka, saj morska sol temeljito odstrani odmrle celice in umazanijo na koži. Kakovostno mangovo maslo jo temeljito nahrani, zaščiti in povrne vlago. Za antiseptično delovanje in tudi boj proti celulitu poskrbijo eterična olja limete in mandarine, ki kožo tudi božansko odišavita, saj eterično olje mandarine pomirja in vzbuja občutek varnosti, limetino olje pa pomaga odpraviti utrujenost. Za popolno sprostitev telesa in izdatno nahranjeno kožo, pa smo v nego HARMONY deLUXE vključili še 60 minutno masažo z mangovim maslom.

Nega je primerna za vse tipe kože še posebej pa jo priporočamo za zelo suho kožo. Koža je po negi izjemno negovana in regenerirana.

Privoščite si 100 minutno mangovo popotovanje in nahranite kožo tudi v globino.

Naročilo, strokovni nasvet ali vprašanje?

Potrebujete informacijo ali se želite naročiti. Za vsa vprašanja, naročila in rezervacije, lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0) 40 974 404, pošljete mail na: info@harmony.si ali posredujete preko spletnega obrazca. Z veseljem bom prisluhnila vašim željam.