ANTI-CELULITNA NEGA

Celulit je motnja v podkožju, ki jo sestavljajo kolagenska vlakna in maščobne celice, ročna anti-celulitna masaža pa ga uspešno razbija. Večina žensk se dandanes sprašuje kako se znebiti celulita.

Anti-celulitna masaža je odgovor na to vprašanje, saj le-ta nihajoče deluje na kožo, zmanjša zamaščenost in s tem odpravlja celulit. Ena izmed boljših terapij je vsekakor ročna anti-celulitna masaža, ki sicer ni čudežna, a lahko vidno zmanjša celulit. Skupaj z uživanjem zdrave prehrane, pitjem naravne vode ter gibanjem, dokazano zmanjšuje celulit.

Anti-celulitna masaža zajema tehnike, ki mejijo na limfno drenažo in spodbujajo prekrvavitev ter razbijajo trdovraten celulit. Obenem spodbudijo izločanje odvečnih tekočin, ki se zadržujejo v naših telesih ter le še pripomorejo k izrazitemu videzu celulita.

Anti-celulitna masaža se izvaja predvsem na stegnih, zadnjici in trebuhu. Maser se s svojimi prsti osredotoča na najbolj težavne predele, kjer ročno razbija celulitne celice.

Piling uporabljamo kot uvodni del anti-celulitne terapije, saj je po njem koža znatno bolj dovzetna za ostale anti-celulitne izdelke. Kavni piling izredno učinkovito deluje v boju proti celulitu. Odlikujejo ga kavni ekstrakt (kofein je v prisoten v številnih kozmetičnih produktih, saj je izjemno učinkovit v boju s celulitom), kakovostno karitejevo maslo in kristalni sladkor. Terapijo nadaljujemo z ročno obdelavo problematičnih delov telesa, in sicer z masažnim oljem Cellulite, ki vsebuje skrbno izbrana eterična olja, ki pomagajo telesu izločiti toksine in odvečno vodo, spodbujajo prekrvavitev in pomagajo odpraviti videz pomarančne kože. Eterično olje brina je namreč diuretik, antiseptik in detoksik, medtem ko eterični olji grenivke in pomaranče pospešujeta delo limfnega sistema, čistita in pomagata odvajati vodo in toksine. Za boljši učinek terapije, v ročno obdelavo problematičnih predelov vključimo tudi masažo z anti-celulitnim gelom, saj njegove aktivne substance kave, cimeta in pomaranče spodbujajo razgradnjo maščob in preprečujejo nastanek novih, odvajajo vodo in toksine ter izboljšajo mikrocirkulacijo. Za konec terapije, problematične dele telesa ovijemo s folijo, s čimer povečamo učinek opravljene masaže.

Masaža proti celulitu je učinkovita, ker zdravi problem tam, kjer se nahaja. Z njo izboljšujemo mikrocirkulacijo in prožnost kože ter učvrstimo vezivno tkivo, pospešimo presnovo ter odvajanje strupenih snovi. Poveča se preskrba kožnega tkiva s kisikom, to pa ima za posledico izboljšano izmenjavo energije v celicah. Pri masaži uporabljamo kakovostna olja in kreme, ki njen učinek podaljšajo in izboljšajo, pomagamo si tudi z bambusovo palico.

Anti-celulitna masaža zgladi tkivo, izboljša krvni obtok, deluje na limfno drenažo in povečuje celični metabolizem. Rotacijsko deluje kot črpalka, ki loči celulit od odvečnih tekočin in odpadkov.

Za optimalen rezultat je potrebno več zaporednih obiskov, število le teh je pa odvisno od stopnje celulita.

Na izbiro sta dve dolžini terapije in sicer je krajša namenjena obdelavi enega dela telesa, daljša pa je namenjena obdelavi večim delom telesa (npr.: noge, zadnjica in trebuh).

Naročilo, strokovni nasvet ali vprašanje?

Potrebujete informacijo ali se želite naročiti. Za vsa vprašanja, naročila in rezervacije, lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0) 40 974 404, pošljete mail na: info@harmony.si ali posredujete preko spletnega obrazca. Z veseljem bom prisluhnila vašim željam.